Bejegyzések

2011 spanyol utak

Itthon történt

Mivel a munkaidőnk 90 %-ban a 2011-es éven dolgozunk, most erről írok.
Kezdenek összeállni a programok. Az már eldőlt, hogy 4 utat az idei ajánlatból nem teszünk bele a jövő évibe. Ezek nem is voltak népszerűek. Helyettük azonban 17 új út (!) kerül be a katalógusba. Melyek lesznek ezek? Erről majd egy másik blogban írok. Az szintén eldőlt, hogy idén nem veszünk át ajánlatot az Unitraveltől, mely igaz népszerű volt, de a minőségre sok utaspanasz érkezett. Az utóbbi időben ennél az irodánál az ár fontosabb szerepet játszik mint a minőség. Én (mi) pont az ellenkező irányba indulunk. A 2011-es évi katalógusunkban nem lesz egy olyan út, ahol akár 1 éjszaka is ** szállodában lenne. Ellenben nagyságrendekkel megnöveltük a **** szállodák számát. Természetesen ez azt jelenti, hogy az Unitravel olcsóbb lesz nálunk, de véleményem szerint a mi utasközönségünknek van egy minőségi igénye, amit elvár cégünktől. Ezt pedig biztosítanunk kell! A *** szállodák esetén is előfordulhat probléma, de kisebb a veszély mint ** esetén. Tudom, hogy vannak irodák, utasok, akik az utazást az ár oldal felől közelítik meg. Ezért ezekből az utasokból jó néhányat elveszítünk, de remélem, hogy sokan vannak akik abból indulnak ki, hogy évente 1 nagyobb utat engedhetnek meg maguknak és nem fogadják el azt, hogy ezen a körülményeik rosszabbak legyenek mint odahaza. Nos ez a mi célcsoportunk – cél közönségünk. Mindenki magából indul ki. Én sem fizetnék azért, hogy valahol nagyságrenddel rosszabb körülmények közt legyek a nyaralásom során. Akkor inkább maradok otthon. Szóval idén sem leszünk a legolcsóbbak a piacon, de remélem minőségben a legjobbak közt leszünk.
Terveink szerint január első-második hetében már lehet jelentkezni útjainkra. Addigra még nyomdailag nem lesz kész a katalógusunk, de a teljes anyag fent lesz az inteneten. Kézzel fogható formában kb. jan. 24 – 25 körül lesz kész. Miért? Mert január 3-án a kész anyaggal “beköltözök” a grafikai stúdióba, ahol összerakjuk az oldalakat (kép, grafikák, tördelés…). Ez kb. 2 hét. Tervek szerint jan 17-én nyomják Veszprémben a prospektust. Előreláthatólag 50.000 példányban ! Ezt utána vágják, kapcsozzák, leszállítják, mi kipostázzuk Szóval kb. jan 24 – 25 tájt lesz kézzel fogható. Ha valakinek van már konkrét elképzelése, akkor január elején figyelje a web oldalunkat, mert amikor azon rajta lesznek az utak onnantól már lehet rájuk jelentkezni; személyesen, interneten, partner irodánál…Az elkövetkező blogjaimban már jelzem az időpontokat és nagyjából a programokat. Most mellékelem a spanyol-portugál utak időpontjait (árait még nem tudom, ezeket várhatóan a két ünnep közt kalkulálom ki). Ezeknél az utaknál, melyeket most mellékelek szinte változatlan formában maradt a 2010-es ajánlat. Ja, annyi változott, hogy a madridi repülős út 5 helyett 4 napos lett.
Ahol a földrész véget ér: júli. 28 – aug. 10. 
Fedezzük fel Portugáliát! szept. 30 – okt. 05. 

Nagy spanyol körutazás: szept 18 – 28. 
Nyaralás a spanyol tengerparton (repülővel)
júni. 22 – 29; aug 24 – 31. szept 14 – 21.
Nyugat-eu-i körutazás spanyol nyaralással:
júni. 19 – 30. aug 21 – szept. 01. szept. 11 – 22.   
Az óceán mentén: júli. 14 – 25. szept. 04 – 15. 
4 nap 1 főváros – Madrid
júni. 23 – 26.; aug 25 – 28; szept. 15 – 18. 
„Viva Espana”
júni. 22 – 29; aug 24 – 31. szept 14 – 21.
Spanyolországi szieszta
júni. 19 – 30. aug 21 – szept. 01. szept. 11 – 22.   

3 komment

 1. Névtelen
  december 19, 2010 at 7:57 de.
  Válasz

  Spanyolorszagrol jut eszembe.
  Ha valakit szeretnek Karacsony este kuldenek hozza egy igazi Angyalt.
  "Az angyal szemei szeretetet sugaroznak, arca josagosan mosolyog. Hofeher selyemkesztyus kezevel megnyomja a csengot…
  O ovatosan kinyitja az ajtot.
  Nagy pelyhekben hull a ho, es ott all elotte az egi tunemeny, feje folott gloria. Amulni sincs ideje, a latomas huss…, hamar eltunik.
  Ekkor erzekeli, hogy ujjait valami baromian egeti.
  Ez nem volt mas, mint egy csesze gozolgo, forro csoki… Az angyaltol."

 2. Névtelen
  december 19, 2010 at 2:06 du.
  Válasz

  Sajnálattal vegyes "örömmel" olvasom az Unitravellel kapcsolatos negatív véleményt – megnyugodtam. Két alkalommal futottam bele a kisstílű üzletpolitikájukból adódó pitiáner szervezésükbe – soha többet! Nem lennék meglepve, ha az Eurotours sorsára jutnának pár éven belül.

 3. Névtelen
  december 20, 2010 at 5:01 du.
  Válasz

  Októberben vettem részt egy görög körúton (másik irodával) naívan azt gondoltam, hogy ilyenkor a tengerparton már csak a jobb minőségű szállodák vannak nyitva.
  Csalódnom kellett:A kedvünkért kinyitották a szezon végén már bezárt szállodákat.A személyzetet pedig berendelték. Hát úgy is viselkedtek.Papíron három csillagos szálloda volt, de a valóságban….

Hozzászólás