Bejegyzések

Új esztendő

Itthon történt

Az új évvel kapcsolatban biztos kaptak rengeteg jókívánságot. Én is beállhatnék a sorba, de én más oldalról közelítem meg a dolgot. Ahogy most mutatkozik a helyzet, szinte minden tekintetben az utóbbi idők egyik legnehezebb, legkiszámíthatatlanabb éve elé nézünk. A nemzetközi helyzet és országunk megítélése nem éppen bíztató. Nem tudni ez hova vezet.  Csak bízni lehet abban, hogy a sötét fellegek után szépen kitisztul az ég felettünk.
Ezért én csupán azt kívánom, hogy a várható nehézségek ellenére ne legyen a végeredmény – jövő év végén – az Önök és a mi életében rosszabb, mint idei év volt.  Értem ez alatt az egészségtől kezdve a gazdasági helyzetig minden fontos dolgot. Küszködjük, küszködjünk – már megszoktuk -, de legyen eredménye. Szerintem már az is eredmény, ha nem csúszunk visszafelé. Szóval „ember küzdj ….”
Ezekkel a gondolatokkal indítanám a 2012-es évet.
Azért előtte bulizzanak egy jót. Ígérem, hogy a szilveszteri koccintáskor meg fogom emelni poharamat minden olyan személy előtt, aki lojális volt cégünkkel szemben és bármilyen szempontból hozzájárult eredményes munkánkhoz. Külön köszönet ÖNÖKNEK akik figyelemmel kísérik blogomat. Ígérem igyekszem gyakrabban és érdekességeket írni. 

6 komment

 1. Imre
  december 30, 2011 at 11:14 du.
  Válasz

  Boldog új évet kívánok Önnek, kedves családjának és a vállalkozás minden dolgozójának!
  Kívánom, hogy vágyaink teljesüljenek és az új év legalább ne rosszabb legyen!
  üdvözlettel
  Dévényi Imre

 2. Névtelen
  december 31, 2011 at 10:11 de.
  Válasz

  Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Önnek, Kedves Családjának és Munkatársainak!
  BÚÉK!

 3. Névtelen
  december 31, 2011 at 2:00 du.
  Válasz

  Tényleg nem cinikus megjegyzésnek szánom, de boldogabb újévet kívánok, mint amilyen lesz!

 4. Névtelen
  január 1, 2012 at 4:36 du.
  Válasz

  Tisztelt Prónay Úr,

  sajnos csak egyetérteni tudok abban, hogy nem tekint bizakodóan az idei évre! Bízom benne, hogy mindezek ellenére sikeres évet tudnak produkálni, kevésbé megérezve a mostani gazdasági ámokfutást. Kérem engedje meg, hogy Békés, Boldog Újévet kívánjak Önnek, Családjának és munkatársainak!

 5. Névtelen
  január 3, 2012 at 10:51 de.
  Válasz

  Boldog Új Évet Mindenkinek és főleg a legjobb Utazási Irodának, a Proko Travelnek. Remélem még sok szép útjuk lesz amin részt tudunk venni. Nagyon izgalmas hogy minden évben vannak újdonságok és új utak!! Minden jót a jövő évre!

  Egy törzsutasuk

 6. Prónay Gyula ügyvezető igazgató
  január 3, 2012 at 8:07 du.
  Válasz

  Nagyon köszönöm családom,munkatársaim és a magam nevében a jókívánságaikat. Nem lenne ellenemre, ha be is válna minden amit kívántak.

Hozzászólás