Bejegyzések

Holnap nyitás

Itthon történt
Holnaptól lehet árakkal látni a 2014-es katalógusunk programjait. Volt amelyiket már szöveggel feltettünk az internetre, de csak holnaptól láthatóak árral is. Ezzel megnyitjuk a foglalásoknak a rendszert.
Vasárnap lehet mazsolázni, nézegetni a programokat és hétfőn már foglalni is lehet. Reggel 9-kor nyitnak irodáink és onnantól “szabad a gazda”, de természetesen interneten is lehet majd foglalni.  
A katalógusunk szerkesztése 90 %-os állapotban van. Ez naponta kb. 3-5 %-al növekszik, azaz legkésőbb keddre kész teljesen. Szerdán adjuk nyomdába és vagy csütörtökön, vagy pénteken nyomják. Ígéretet kaptam, hogy várhatóan hétfőn vagy kedden hoznak le belőle 3 raklapnyit Szegedre. Ebből postázunk azoknak, akik kértek katalógust. Várhatóan jövő hét végén vagy rákövetkező hét elején érhet oda mindenkihez postán a katalógus.Ha valaki nem kapná meg január 23-ig, akkor feltétlenül jelezze felénk. (Természetesen csak akkor ha szeretne kapni). Azért ne telefonáljon senki, hogy ” Nem kaptam 2014-es katalógust, de nem is kérem, mert nem szeretek utazni.” 🙂 
Idén is van új út és van olyan is, amelyik idén olcsóbb mint tavaly volt. Sajnos nem ez az általános, de most is a minőséget helyeztük előtérbe. Biztos van több desztinációban (útvonalban) nálunk olcsóbb ajánlat a piacon, de nekem az álláspontom, hogy ha évente maximum egy-két alkalommal elmegyek nyaralni, akkor ne menjek sokkal rosszabb körülmények közé, mint amit otthon megszoktam, pláne ha fizetek is érte. Sőt az sem baj ha kicsit jobbak a körülmények… Ez a szemlélet érződik a katalógusban is.
Idén is, ha 2-3 €-val drágább volt a **** szálloda, akkor inkább azt választottuk, nem a ***-ot. A **-os szálláskategória szóba sem kerül már évek óta ajánlataink között. 
Tovább fiatalítottuk a buszparkunkat. Remélem műszakilag is megfelelőek lesznek a 2014-es évben is. 
Bízom benne, hogy megtisztelnek bizalmukkal bennünket az idei évben is, és ehhez kívánok mindenkinek sok sikert és örömöt, továbbá kellemes PROKO úttat a 2014-es évre.

3 komment

 1. Névtelen
  január 12, 2014 at 7:56 du.
  Válasz

  Tisztelt Igazgató Úr!
  Ildikó mesélt egy új svájci kirándulós útról, amit St. Moritz környékére tervezett. Nem találom a listában, végül nem indítják?
  Köszönöm a válaszát.

 2. Névtelen
  január 29, 2014 at 6:19 du.
  Válasz

  Tisztelt Igazgató Úr!
  Megérkezett a katalógus, és abból látni, hogy a fotópályázat nyertes képei (a három helyezett és a különdíjas is) szerepelnek a facebook-on közzétett, közönségdíjra jelölt képek között is. Nem lett volna igazságosabb, ha ott csak olyanok kapnak esélyt, akik eddig nem nyertek?
  A nyertes képek természetesen gyönyörűek, méltón nyertek!

 3. Prónay Gyula ügyvezető igazgató
  február 1, 2014 at 12:50 du.
  Válasz

  Válasz :
  1.: Megterveztük az utat, de olyan irreálisan drága szállásokat kaptunk, hogy egyszerűen nem mertük beindítani. Talán jövőre. Helyette újdonság Ildikóval az "Alpesi őrjárat" és átdolgoztuk a Jungfraujoch c. utunkat is.
  2. Úgy gondoltam, hogy a mi (24 fős) csapatunk véleménye miatt ne zárjunk ki egy nagyobb közösségi megmérettetéstől senkit.

Hozzászólás