Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  Győzelem

Győzelem

2014.12.12.

A hét két legizgalmasabb része befejeződött.
Remélem a 3 csoport amely úton van nem fog izgalmat okozni. A hétvégén tartandó évértékelőnk szintén nem lesz izgalmas és nem nyújt túl sok újdonságot, csak most együtt van mindenki, ahol rendszerezzük, táblázatok, grafikonok ppt-k segítségével elemezzük és értékeljük az évet.
Szerdán volt a Presztizs Gála. Itt díjazzák a régió legjobb vállalkozásait. Öt díjat osztottak ki. Volt az év legjobb kisvállalkozása, legjobb középvállalkozása, legjobb nagyvállalkozása, év üzletembere és egy életműdíj. 
Minket az év legjobb középvállalkozása kategóriába jelöltek másik 3 céggel együtt. A szakmai zsűri úgy döntött, hogy mi lettünk 2014-ben Csongrád megye legjobb középvállalkozása. Ez azért is megtisztelő, mert a bírálók, a díj odaítélői a régió legjelentősebb vállalkozásának vezetői, továbbá a Kamara vezetője és az egyetem rektora. 
A díjat az egyetem rektora Prof. Dr. Szabó Gábor adta át nekem. A kép nem sokkal utána készült (ha rákattintanak a képre akkor azt fel tudják nagyítani).
Csapatunk egy része a gálán, kezemben a díj
 














A képen Szabolcs fiam kezében látható egy kék valami. Ez egy foci labda, melyet Pelé a focivilág legnagyobb játékosa írt alá. A Gálán árverezték el ezt a labdát. Mi licitáltunk legtöbbet, 300.000 Ft-ot a labdáért, ezért ez a miénk lett. A pénz a Szegedi Gyerekklinika Onkológiai Osztályán készülő gyerekjátéksarok támogatására megy. 
Szabolcs fiam mellett felesége itt  még nagy pocakkal látható . Ő éppen erre a napra volt kiírva, de Zsombor volt olyan rendes és engedte, hogy szülei részt vegyenek ezen az estén és velünk ünnepeljenek. Azért túl sokáig már nem várt, mert ma 19:02 perckor 3,28 kg-mal, 51 cm-rel a világra jött. Egy jó barátunknál szült Lilla (menyem) és ezért 19:30-kor már a kórházban örültünk és fényképeztük az unokánkat. Mellékelek egy képet a nem egészen fél órája született Prónay Zsomborról, aki apukájával ismerkedik.
 
Már közel 1 órája  megjöttem
 
 
 

Vissza