Bejegyzések

Újítások a prospektusunkban és JÁTÉK

Újítások a prospektusunkban és JÁTÉK

Itthon történt

Az utóbbi hetekben törzsutasainkhoz megérkezett a legfrissebb Proko Travel katalógus. Ebből az alkalomból néhány érdekességet gyűjtöttem össze Önöknek!

Proko prospektus számokban

 • Legfrissebb prospektusunkban összesen 102 utazás
 • Idén a világ 66 országába, közte Európa összes országába utaztatunk.
 • A nyári-őszi időszak 5 hosszúhétvégéjére összesen 44 utat kínálunk.
 • Ha valaki minden utazásunkon részt venne, összesen közel 5 évet töltene külföldön.
 • Több mint 240 utazást bemutató kép található prospektusunkban. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy útjaink többségénél korábbi Utasaink képeit is fel tudtuk használni. A képeken természetesen a készítők nevét is feltüntettük.
 • 16 utunk több mint 20 éve, némelyek a megalapulásunk óta folyamatosan megtalálhatóak katalógusainkban. Ilyen például az Éjféli napsütés, az Alpok kincsei, az Olaszország gyöngyszemei, a Tulipánok országa Hollandia vagy a Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással.

Új jelöléseink

’Minden korosztálynak’ jelzés

Idén bevezettük a „Minden korosztálynak” útjelzést, amely 6 utazásunknál található meg. Ezen utak programjait kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy rajtuk az iskoláskorú gyermekektől az idősebb generációkig mindenki jól érezhesse magát. Nem megterhelőek de mégis sok élményt gyűjthetnek a résztvevők.

’Idén olcsóbb’ jelzés

iden_olcsobb_200px

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018-ban 16 db utazásunkat tudjuk olcsóbban kínálni, a tavalyi árakhoz képest. Felmerülhet a kérdés, hogy miért. Ennek egy egyszerű oka van: a cég növekedésének köszönhetően jobb megállapodásokat tudunk kötni az egyes szállodákkal. A hosszú évek együttműködése és a nagy utasszám miatt kedvezőbb áron kapjuk meg a szobákat, és ezt az árcsökkentést mi továbbadjuk Utasainknak.

’Audio guide’ logó

audio_guide_ikon_200px

Mostantól a több nagyvárost bejáró körutazásaink szinte mindegyikén biztosítunk audio guide-ot (adóvevő készülék, melyen keresztül könnyen hallgatható az idegenvezető ismertetése a városnézés során). A prospektusban ’audio guide’ logóval jelezzük, hogy mely útjainkon lesz garantáltan elérhető a rendszer. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi úton biztosan nem lesz! Nagy valószínűséggel a többi városlátogatásos utazásunkon is tudunk majd biztosítani, de a logóval ellátott közel 50 féle úton minden utasunk számára garantáljuk. Fontos még megjegyeznem, hogy bár a legtöbb utazási iroda díjat számít fel utasainak az audio guide használatért, a Proko Travelnél továbbra is ingyenesen nyújtjuk ezt a szolgáltatást utasainknak.

Egyéb újdonságok

Hajós utazások

Idén először 3 hajós ajánlat is bekerült a katalógusunkba. Az utóbbi időkben azt tapasztaltuk, hogy Utasaink ezt az úttípust is keresik, így 2018-ban néhány közkedvelt hajós útvonalat kínálunk Önöknek.

Sztornó biztosítás repülőtéri illetékre

Egy másik újítás, hogy mostantól a repülőtéri illetékre is lehet sztornó biztosítást kötni. Az európai repülős útjainknál a repülőjegy alapára benne van a részvételi díjban, amelyre mi felár nélkül útlemondási biztosítást nyújtunk. Idéntől, annak érdekében, hogy az utasaink a repülőtéri illeték összegét is bebiztosíthassák, külön lehetőséget kínálunk.

Bakancslista

A prosi hátoldalán összeállítottuk a Proko Travel bakancslistát. Ezek olyan élmények, amelyeket úgy gondoljuk, hogy egyszer mindenképp érdemes átélnie az embernek. Természetesen mindegyikhez kínálunk egy utazást is, ahol átélhetik a különleges élményt. Bakancslistánk megtekinthető az alábbi linken is: http://www.prokotravel.hu/hirek/Proko-Travel-bakancslista

Az első pár hét eredménye

Alig 1 hónapja nyitottuk meg az online foglalásunkat az idei nyárra, de máris szívmelengetőek az eredmények. Nagy örömünkre szolgál, hogy az eddigi adatok alapján 28%-kal több foglalás érkezett be az első egy hónapban, mint a tavalyi évben. Ezt ezúton is szeretném megköszönni Önöknek!

Több utazásunk is betelt már most, közel fél évvel indulás előtt. Örömmel jelentem, hogy a kiemelkedően népszerű ’Az elbűvölő észak-olasz tóvidék’ út betelt időpontjában sikerült extra csoportot indítanunk, így továbbra is tudjuk fogadni a foglalásokat. Több másik utunknál is folynak az egyeztetések plusz csoportokról.

A leghűségesebb Proko-Törzsutas kerestetik

A 25. prospektusunk megjelenésének alkalmából szeretném játékra invitálni Önöket!

Önnek hányféle Proko Travel prospektust sikerült összegyűjtenie az évek során? Készítsen egy képet magáról és a Proko katalógusokról, és küldje el nekünk az info@prokotravel.hu címre. Aki a legtöbb féle Proko Travel prospektussal jelentkezik, annak egy 15.000Ft-os Proko Travel utazási utalvánnyal kedveskedünk.

3 komment

 1. Nábrádi Benedek
  március 12, 2018 at 5:48 du.
  Válasz

  Üdvözletem! Jó az ötlet.
  Érdeklődöm: Mi a határideje a prospektus fotó beküldésének. Nem kések-e ha csak csütörtökön, 15-én tudom csatolni?

  Üdvözlettel: Nábrádi Benedek

 2. Horváth József
  március 15, 2018 at 12:32 du.
  Válasz

  Tisztelt Prónay úr !
  Több éve törzsutasuk vagyok, ez évre is már három foglalásom van, de utazási magazinjukat mindig csak külön e-mail igénylés alapján kaptam meg. Az idén kb.február hónapban és egy hete is megküldtem igénylésemet. de még nem kaptam prospektust. Nincs problémám az internetes kereséssel és foglalással, de az igazi örömet, válogatást és összevetést a magazin biztosít. Kérem, hogy körutazások magazinjukat megjelenésüket követően mindig szíveskedjenek részemre megküldeni. Köszönettel: Horváth József 4025 Debrecen, Ispotály u. 14/C. 2/47.

 3. Nábrádi Benedek
  március 16, 2018 at 2:32 du.
  Válasz

  Tisztelt Horváth Úr!

  Debrecenben március 23-25-én a Nagyerdei Stadionban lesz az utazási kiállítás. Ezen a kiállításon valamelyik partner utazási irodánál lesz Proko prospektus is. Ha nincs éppen kitéve a pultra, kérni kell. Szívesen adnak. Mi is Proko törzsutasok vagyunk. minden külön kérés nélkül rendszeresen, időben megkapjuk postán az irodától az új prospektust. Üdvözlettel: Nábrádi Benedek

Hozzászólás