Bejegyzések

Gyereknapi kedvezmény a Proko Travelnél

Gyereknapi kedvezmény a Proko Travelnél

Itthon történt

Ahogyan azt már korábbi bejegyzéseimben is olvashatták, a Proko Travel fontos feladatának tartja, hogy a fiatalabb generációkkal is megismertesse és megszerettesse a körutazásokat. Hisszük, hogy egy megfelelő programösszeállítás esetén az egész család jól érezheti magát egy társasutazáson.

Az idei évben kezdtük külön jelzéssel ellátni azon utakat a katalógusunkban melyek minden korosztálynak kellemes időtöltést biztosítanak. A „minden korosztály” nálunk valóban több generációt takar: a legfiatalabb csemetékkel utazó családoktól a mindennapokban esetlegesen kevésbé aktív életet folytató idősebb utasokig mindenki számára ideális választás ez az úttípus. A jelzéssel ellátott 6 utazás fizikailag könnyen teljesíthető programmal bír, illetve a legtöbb úton több napos tengerparti nyaralás is van. Ez alól egyedül a Vigyük kirándulni gyerekeinket, unokáinkat út képez kivételt, amely – bár nem megy tengerpartra – szintén teljesen gyermek- és idősbarát. Ezen utunk különlegessége, hogy az utazás programját kifejezetten kisgyermekes családokra terveztük: a Legoland, a müncheni állatkert, és a Dino Park is rengeteg élményt tartogat a fiatalság számára. Természetesen itt sem feledkeztünk meg a szülőkről és nagyszülőkről, és az élményparkokat több „felnőttbarát” programlehetőséggel egészítettük ki. Ilyen például a Saint Wolfgang tavon való hajókázás, vagy a mindenki tetszését elnyerő csokoládégyár látogatás.

Itt mindenképp szeretném kiemelni, hogy nem mindegyik körutazásunk való gyerekeknek. Egy 5 éven aluli gyermek még minden bizonnyal jobban értékel egy játszótérről-játszótérre járó „körutat”, mint egy kulturális körutazást. 🙂 Azonban a fent említett – gyerekbarátnak is mondható – utazások esetében úgy gondoljuk, hogy a 6 éves kor feletti gyerekek már igazán jól érezhetik magukat rajtuk.

Gyerekkedvezmény

Szintén fontos közös vonása ezen útjainknak, hogy szinte mindegyiken van gyerekkedvezmény. A Nyaralás a spanyol tengerparton útnál ez például 40.000 Ft árengedményt jelent a 12 éves kor alatti Utasaink számára. Fontos kiemelni, hogy a kedvezményt úgy tudjuk biztosítani, ha a gyermek a szülőkkel együtt, egy 2 ágyas szobában van pótágyon elhelyezve.

Többször kérdezték már tőlünk, hogy miért nincs minden útnál gyerekkedvezmény. Mivel a szállásköltség az, ahol különbség van felnőtt és gyermek költsége között (a buszon éppúgy egy helyet foglal el egy 7 éves, mint egy 50 éves), így mi csak akkor tudunk kedvezményt adni, ha a szálloda ad valamilyen engedményt. A nem tengerparti szállodák között azonban elvétve van csak, ami nyújt ilyet. Ahol mégis van, ott az árcsökkenést minden esetben továbbítjuk utasainknak.

Csak gyerekkel mennek a „Minden korosztálynak” útra?

Bár ezen útjainkon valamelyest több a gyermekek, mint egy átlagos kulturális körutazáson, fontos megjegyezni, hogy erre a 6 utazásra sem csak gyerekekkel együtt érkeznek utasok. Ismét kivételként említhetjük a Vigyük kirándulni gyerekeinket, unokáinkat utazást, amelyre – ahogy az a nevéből is sejthető – döntő többségben picúrokkal érkeznek a résztvevők. Ismét hangsúlyoznám, hogy a „minden korosztály” kifejezés a gyermekek mellett több más generációt is jelöl.

Gyereknapi kedvezmény a Proko Travelnél!

Május utolsó vasárnapja gyereknap, ami az idei évben május 27-ére esik. A jeles nap alkalmából idén egy kis meglepetéssel készülünk a gyermekkel utazók számára! Aki gyereknapon, azaz május 27-én, vagy az azt követő munkanapon (május 28-án, hétfőn) foglal, annak a gyerekkedvezmény mértékét – az adott útnál látható aktuális korhatár figyelembevételével – további 5.000Ft árengedménnyel növeljük meg! Az akció weboldalunkon, és a partner utazási irodáinkban leadott foglalásokra egyaránt érvényes! A szezon közeledtével nem meglepő, hogy rengeteg utazásunk már betelt, nincs ez másként az akcióban résztvevő úttípusok esetében sem, de szerencsére még van néhány foglalható hely.

A kedvezményben résztvevő „Minden korosztálynak” útjaink a következők:

Nyaralás a spanyol tengerparton – 4 foglalható időpontban, több mint 10 hely foglalható

Vigyük kirándulni gyerekeinket, unokáinkat – 1 foglalható időpontban, kevesebb mint 10 hely foglalható

Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában – 1 foglalható időpontban, az utolsó helyek foglalhatók

Kiruccanás az Isztriai-félszigetre – 1 foglalható időpontban, több mint 10 hely foglalható

A szintén családbarát Ciprus, a szerelem szigete és Spanyolország szabadon utazásaink már beteltek, így ezek nem foglalhatók, de akinek tetszik az utak programja, jövőre várjuk szeretettel.

Hozzászólás