Bejegyzések

5 bakancslistás élmény egzotikus útjainkon

5 bakancslistás élmény egzotikus útjainkon

Afrika, Amerika, Ázsia

Minden eddiginél szélesebb egzotikus kínálattal készültünk 2019 tavaszára! Összesen 15 Európán túli utazással várjuk Utasainkat, amelyeken Afrika, Ázsia és Amerika legszebb helyeit fedezhetik fel velünk. A varázslatos helyszínek igazi bakancslistás élményekkel várják Önöket, most ezek közül hoztam el 5-öt:

  1. Pingvin les a Magdalena-szigeten

Az egyedülálló élményt Tűzföld és Patagónia csodái utazásunkon élhetik át. Az út során Földünk egy igen különleges térségét keressük fel, amely csordultig van természeti szépségekkel. Dél-Amerika legdélibb csücske ez, amely egyedi állatvilágával elkápráztat minden idelátogatót. Itt őshonos többek között a magellán pingvin is. Bár már korábban is szerepelt kínálatunkban Tűzföld és Patagónia, most egy kicsit más programösszeállításban tért vissza. A pingvinek meglesése a régi és az új programban is szerepelt, ám idén egy új helyszínen keressük fel őket. Újra elérhetővé vált ugyanis a Magdalena-sziget, amely a faj legnagyobb lelőhelye, így a 2019-es útba már ezt tettük bele.

penguin-1388501_1920

  1. Igazi afrikai szafari a Kruger Nemzeti Parkban

Bár 2018-ban először indítottuk madagaszkári utazásunkat, rögtön nagy érdeklődés vette körül, és hamar a garantált indulású útjaink között tudhattuk. Az út sikere megmutatta nekünk, hogy sokak bakancslistáján szerepel Afrika is, ezért úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a legmelegebb kontinens felfedezését. Dél-Afrikával bővítettük repertoárunkat, ahol egy igazán különleges programot sikerült összeállítanunk. Az út során Afrika egyik legszebb, és egyben legkülönlegesebb nemzeti parkját, a Kruger Parkot járjuk be egy 5 napos szafari keretében. A túrák során megismerkedünk a terület természeti szépségeivel, történelmével és állataival is: autentikus falu és elefántrezervátum látogatás, illetve oroszlán- és zsiráfles is vár ránk! 🙂

elephant-1092508_1920

  1. Megismerni Galapagos egyedülálló élővilágát

A magyar kínálatban ritkaságszámba menő galapagosi utazásunk is életre szóló élményekkel gazdagítja az utazókat. A Látványosságok az egyenlítő mentén utunk keretein belül felfedezzük a világ talán legvédettebb szigetvilágának flóráját és faunáját. Meglátogatni egy galapagosi teknősfarmot, kémelni a vízi iguánák „vonulását”… Valóban páratlan emlékeket gyűjthetünk itt. 🙂

A 2015-ös galapagosi útbejárásomról készített beszámolómat IDE KATTINTVA érik el.

SAM_6437-3-1024x768

  1. Hajókázni a Halong-öbölben

A varázslatos Halong-öböl okkal Vietnám egyik legnépszerűbb látnivalója. 8 évvel ezelőtti útbejárásom során fiammal, Bencével fedeztük fel a térséget. Ő a mai napig vallja, hogy ez a legszebb hely, ahol valaha járt. Akkori élményeinket megörökítő bejegyzésemet IDE KATTINTVA éri el.

Öböl a barlagtól

A mesés Indokína utazásunkon egy teljes napon át csodálhatjuk a sziklás öböl látványát, miközben hajóval járjuk azt körbe.

Fontos információ: a tavalyi évhez képest kisebb „ráncfelvarráson” esett át az ázsiai utazásunk. Utasaink visszajelzései alapján rövidítettük a túrát, melynek eredményeképp még kompaktabb lett az út, jóval kedvezőbb áron. Aggodalomra semmi ok, a legkülönlegesebb részek természetesen mind benne maradtak a programban! Ilyen például az 5. számú bakancslistás élményünk is:

  1. Elefánt „lovaglás” Angkor Watnál

Indokínai utazásunk másik legnépszerűbb programja, amikor elefántháton „lovagolva” tekintjük meg az Angkor Wat ősi romjai között lenyugvó napot. Már-már giccsesen hangzik, mégis minden Utasunknak kívánom, hogy egyszer személyesen élhesse át ezt az élményt.

Kámán József idegenvezetőnk pár évvel ezelőtti elefántolása az alábbi jópofa képsorozattal lett megörökítve:

kép_6_elefánt

Nem kell tavaszig várnia, hogy ön is átélhesse az Indokínai utazásunk csodás programjait! Még van pár hely novemberi időpontunkra, amelyre IDE KATTINTVA tud jelentkezni.

Proko Travel újdonságok 2019-ben

Utazóközösségünk növekedésével azt tapasztaljuk, egyre nagyobb a kereslet az egzotikus tájak iránt is. Ennek az igénynek is szeretnénk eleget tenni, ezért évről-évről bővítjük ezen útjaink számát. Ez azonban jóval kisebb ütemben történik, mint az „egyszerűbb” európai utak esetében, hiszen sokkal összetettebb folyamat egy másik földrészen bejárni az utat, és megszervezni a teljes programot. Ennek ellenére idén is bővítettük a repertoárt. A fent említett Dél-Afrikai szafari utunk mellett másik újdonságunk a Közép-Ázsia kincsei a Selyemúton utazásunk. Ezen újdonságunk a budapesti irodánk bővítésének köszönhető. Új kollégánk, László ugyanis nagy ismerője a közép-ázsiai térségnek, így az Ő szaktudásával és személyes tapasztalataival egyedi, és kulturális élményekben gazdag programot tudtunk összeállítani. A teljes útleírás IDE KATTINTVA érik el.

A „jól bevált” útjainkról

Évről-évre a legnépszerűbb programjaink közé tartoznak a nyugat-ázsiai területet megcélzó, dubai és izraeli utak. A kulináris élvezetekben gazdag örmény-grúz utunk is folyamatosan teltházas. Az észak-amerikai útjaink tavaszi turnusai is elérhetők, amelyeken a Keleti Part, és a Vadnyugat híres helyszíneit járhatják be velünk.

Élje át mindezt akár kedvezményes áron

November 15-ig előfoglalási kedvezményünk keretében vehetik igénybe egzotikus útjainkat. Sőt, weboldalunkon foglalva az online árengedményünk is jár Önöknek! Így, ha most foglalja le utazását, akár 60.000Ft-ot is megspórolhat egy kétszemélyes út árán!

További részletekért keresse fel weboldalunkat: www.prokotravel.hu

Extra szolgáltatásaink

Mint minden repülős utunknál, az egzotikus utazások esetében is ingyenes parkolást biztosítunk utasaink számára.

A messzi tájakat bemutató útjainknál kiemelt figyelmet fordítunk a tapasztalt idegenvezetés megszervezésére. Ezen utazások mindegyikénél 2 csoportvezető kíséri az utasokat. A Proko Travel idegenvezetője mellett egy helyi kolléga is velünk tart, hogy még teljesebbé tegye az élményeket.

A minőségi utazásért a legtöbb utunkon audio guide-ot is biztosítunk, hogy a zajosabb helyszíneken se maradjanak le Utasaink a legérdekesebb információkról.

Fontos megjegyezni, hogy – ismételten csak a minőség garantálása érdekében – legtöbb Európán túli utazásunkon maximalizáltuk a létszámot, amely általában 15-20 főt, de galapagosi utunk esetében például 12 főt jelent. Megéri időben előre tervezni: a szeptember 24-ei útnyitást követően azonnal elkezdtek érkezni a foglalások, így könnyen elképzelhető, hogy a következő hetekben teltházat kell hirdetnünk egyik-másik időponton.

Hozzászólás