Gyakori kérdések

Miben nyilvánul meg a blog megújulása?
Tartalmilag az ég világon semmiben, igyekszem hű maradni a blog eredeti célkitűzéséhez: őszintén beavatni a kedves olvasót a turizmus világába az én látószögemből. Az oldal egy új külsőt kapott, hogy a látogatók kényelmesebben merülhessenek el az utazás rejtelmeiben.

Hogyan lehet hozzászólni?
Minden bejegyzés alján lehet hozzászólni az adott bejegyzésekhez. Lehetőség van nevet és email címet is megadni, ez azonban nem kötelező.

Hogyan követhetem a legfrissebb bejegyzéseket?
Az igazgató távcsöve blog bejegyzései időnként a Proko Travel Körutazások Facebook oldalán is megjelennek, továbbá újdonság, hogy van lehetőség feliratkozásra a blog saját hírlevelére. Ezzel az új bejegyzéseimről az elsők között értesülhet és ezek egyenesen az email postafiókjába érkeznek.

Hogyan kereshetek meg egy régebbi bejegyzést?
Használja bátran a blog keresőjét, azonban, ha egy konkrét téma iránt érdeklődik, akkor böngésszen kategóriák szerint: a bejegyzéseimet kontinens és téma szerint is felosztottuk. Közel fél ezer bejegyzés született eddig, ha van ötlete, hogy hogyan rendszerezhetnénk őket jobban, kérem ne habozzon, keressen fel!