Rólam

Az utazás körbeöleli az életemet. Már kisgyermek koromban szerettem bejárni édesapám munkahelyére, mely a Szeged Tourist irodája volt. Ő ott irodavezető-helyettes volt. Folyamatosan szívtam magamba az utazásszervezéssel, intézéssel kapcsolatos dolgokat. Innen egyenes út vezetett az idegenvezetői vizsgára, melyet 18 éves koromban tettem le. A következő lépcső a főiskola földrajz szaka volt, ahol tovább mélyített tudásomat. Néhány évi sportos kitérő után (játékos, majd edző voltam) 1989-ben Ibusz irodavezető lettem. A következő állomás saját vállalkozás indítása volt, 1993-ban megnyitottam a Proko Travel irodát, melynek neve az én, illetve feleségem leánykori vezetéknevének első szótagjaiból állt össze. Immáron több mint 20 éve vezetem a Proko Travelt. Külön öröm számomra, hogy mindkét fiam segíti munkámat és remélem, a jövőben majd egyikőjük tovább is fogja vinni az irodát.

A mi szakmánkban azért jó dolgozni, mert olyan terméket, szolgáltatást ajánlunk, amit bárki szívesen vesz igénybe. Ha valaki betér egy utazási irodába, azért jön, mert örömöt akar szerezni magának, szeretteinek. Nekünk ezt a kellemes érzést kell egy utazás formájában átadnunk, melyhez nélkülözhetetlen, hogy mindenkinek a legmegfelelőbb ajánlatot válasszuk ki. Sokan egész évben arra az egy nyaralásra, körutazásra készülnek, arra rakosgatják össze forintjaikat, melynek megszervezését cégünkre bízzák. Mi nem élhetünk vissza ezzel a bizalommal, mert akkor a várakozás kellemes örömét és az utazás élményét mind-mind tönkretennénk, így elveszne az a kellemes érzés is, mely hazaérkezés után még hónapokig lendületet ad a mindennapi munkában. A mi küldetésünk az, hogy segítsük az emberek feltöltődését, és olyan kellemes élményekkel ajándékozzuk meg őket, melyekről évekig tudnak mesélni barátaiknak.

A fenti gondolatok vezéreltek akkor is, amikor blogom írásába belekezdtem. Azt a célt fogalmaztam meg a blog számára, hogy olvasóim lássák az utazási ajánlatok mögött az embert, és érezzék azt, hogy mi komolyan gondoljuk szlogenünket „Ön is megérdemel egy kis pihenést”, és ennek minőségi megvalósításáért dolgozunk.

Prónay Gyula